Årets sommarplågor på klubbarna

Här på Filialbar har vi tagit oss en titt på årets sommarplågor som spelats flitigt på klubbarna i sommar, både i sina respektive originalversioner men även i ett flertal remixer, som sig bör.

Black car – Miriam Bryant

Inte helt otippat fixade Miriam Bryant ytterligare en track i mängder utav spellistor efter att hennes framgångsrika medverkande i det populära musikprogrammet “Så Mycket Bättre” var över. Nyligen släppta “Black car”, är lätt en av sommarens bästa låtar och då menar vi inte bara innanför Sveriges gränser! Vi är medvetna om att “Black car” kanske inte är urtypen av en klubbanger, men vi har hittills under sommaren fått lägga öronen på mer än ett flertal remixer som fullständigt sparkat skiten ur våra trumhinnor och vi har självfallet älskat varje sekund.

Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

Justin är tillbaka som aldrig förr men en låt som åtminstone får oss att fyllas med dansenergi samtidigt som vi drar på smilbanden. “Can’t stop the feeling” är en låt som sprider känslor som inte går att stoppa och har därför slagit sig in på både listor och hjärtan under den första halvan av sommaren. Well done Justin! Vi köper detta med hull och hår precis som klubbarna! Att videon till låten dessutom är grym gör självfallet inte saken sämre.

The Ocean – Mike Perry feat. Shy Martin

En låt på listan som inte är i lika bra behov av remixer som andra, utan snarare att den mixas in på ett bra sätt, är “The Ocean” med Mike Perry ft. Shy Martin. Låten tog oss med storm när den droppades och har sedan dess spunnit vidare på repeat under praktiskt taget varje dag hela sommaren.