Populära musikklubbar i Stockholm

Känslan av att gå till en riktigt bra musikklubb eller nattklubb är oslagbart speciellt nu på sommaren. Så denna artikel är för dig som är på semesterresande till vår fina huvudstad.Detta är de hetaste klubbarna för sommaren 2016!

Celezte

Celezte är för stunden Stockholms hetaste ställe att besöka. De hållet till i Gamla Stan på Riddarholmen vid Riksarkivet. De erbjuder en otroligt härlig stämning med fantastisk musik samt att de även har en bio där de visar upp lite film för den som vill sitta och bara njuta av stämningen Serveringspersonalen är prisad av många som kommer dit och deras sortiment av förtäring och dryck är bra.

Wirströms Pub

Wirströms är vid första anblick vad som verkar vara din standard krog men från sekunden du går in märker du omedelbart att de inte är som alla andra krogar. Redan vid dörren leds man in av en trevlig individ som hjälper er till ett bord och därefter får man deras meny av utvalda pubrätter. Wirströms har inte bara en otrolig bra serveringspersonal utan även fantastiska uppträdanden. Allt ifrån live band till komiker kommer dit för att underhålla gästerna. Wirströms siktar verkligen på pricken över i:et i kvalitet.