Populära musikklubbar i Göteborg

Om du befinner dig i Göteborg och vill avnjuta lite musik så har du hittat rätt. Göteborg är nämligen känt som Sveriges musikstad och är en perfekt plats för musikälskare. I texten nedan så kan du hitta några bra tips på populära musikklubbar i Göteborg.

Sticky Fingers

Om man är ute efter att lyssna på livemusik så är Sticky Fingers stället för dig. Ända sedan Sticky Fingers öppnade sina dörrar 1998 så har en enorm mängd artister från hela världen spelat på dess många scener. Lokalen består av fyra olika våningar där det oftast spelas olika musikstilar beroende på vilken våning man befinner sig på. Källaren är den största våningen och det är även den våning där rock banden brukar spela. Sticky Fingers är känd som Göteborgs mest aktiva rock klubb.

Pustervik

Pustervik är en känd musikklubb i Göteborg som daterar ända tillbaka till 20-talet. Tidigare har lokalen varit både en biograf och en teaterlokal men i dagsläget så är det ett ställe där folk kan träffas, äta god mat och lyssna på musik. Pustervik är känd för sina många scener där band från hela världen har spelat. De har både en lokal som är en klubb där man kan dansa och lyssna på musik men också en större lokal där de brukar hålla konserter.