House i Stockholm

Stockholm är en fantastisk partystad med många bra klubbar som är värt att besöka. Gillar du att röja loss på ett livat dansgolv med housemusik som sätter takten, då kommer här några snabba tips på riktigt bra klubbar.

Rose & Fou club

Denna klubb hittar du alldeles bredvid Norrmalmstorg. Klubben erbjuder bra housemusik på och lockar personer som är intresserad av en bistrokänsla som är lite mer intim. Gillar du att röja på dansgolvet är denna klubb värd ett besök.

Spy Bar

En av Stockholms mest populära nattklubbar som aldrig gör en besviken. Musiken på dansgolvet varierar och det är inte bara ren house men många sköna inslag. Klubben ligger i hjärtat av Stureplan och här samlas alla kändisar inom media och tv. Rosa rummet är platsen för förfesten och det är sedan i Gubbrummet som efterfesten håller till.

Debaser

En av Sveriges största klubbscen som är en av de största anordnarna av livekonserter. Många stora namn spelar här och det är många housepersoner som spelar riktigt bra musik. Klubben ligger på Medborgarplatsen och du har möjlighet att både dansa och sitta ner i lummiga Humlegården och ta en bit mat.