De mest kända klubblåtarna genom tiderna

Alla har vi hört de generiska klubblåtarna som spelas om och om igen oberoende vilken klubb man finner sig på. Men det finns ändå några guldkorn bland dessa låtar som än fast man har hört dem hundratals gånger så kan man helt enkelt inte låta bli att dansa med. I texten nedan kan du hitta de bästa och mest kända klubblåtarna genom tiderna.

One More Time – Daft Punk

Daft Punk är kända för sina medryckande och beroende framkallande beats och låten “One More Time” är inget undantag. Om man någon gång har varit på en klubb så är det väldigt sannolikt att man har hört den här låten.

Levels – Avicii

Denna låt är en av de mest kända klubblåtarna bland moderna dansklubbar. Låten släpptes år 2011 och blev genast ett musikaliskt fenomen.

Music Sounds Better With You – Stardust

Denna klassiska låt är improviserad runt en gitarrloop av den franske porducenten Alan Braxe och Thomas Bangalter från det kända bandet Daft Punk.

Sandstorm – Darude

Sandstorm är en finsk trance techno låt som släpptes år 1999 och blev genast känd som en mainstream klubblåt . Låten har på senare tid blivit extremt populär igen i samband med att låten spelats på ett flertal twitchstreams som ett skämt.